Huawei P Smart 2019 Review (NL) | Groter scherm in een nieuw jasje!

Download

Huawei P Smart 2019 Review (NL) | Groter scherm in een nieuw jasje!

Video Channel: Belsimpel

Meer weten? Check http://www.belsimpel.nl/huawei-p-sma...

Volg ons op:
Facebook: http://www.facebook.com/Belsimpel/
Instagram: http://www.instagram.com/belsimpel.nl
Twitter: http://twitter.com/belsimpel

Download onze app!
iOS: http://itunes.apple.com/nl/app/belsi...
Android: http://play.google.com/store/apps/de...

#Huawei #P Smart #Belsimpel #Review

-----------------------------------------------------------------------------

Zoek je een sterke smartphone, maar betaal je liever niet de hoofdprijs? Ga dan voor de Huawei P Smart 2019. Deze Android-telefoon is de opvolger van de succesvolle P Smart van 2018 en komt met een strak design, snelle hardware en een hoge prijs-kwaliteitsverhouding!

Zo heeft het Chinese Huawei dit toestel voorzien van een groot 6.21-inchdisplay voor al je multimedia, twee camera's voor het maken van portretfoto's en een grote accu die je van veel stroom voorziet. Het geheel draait op Android 9.0 Pie met een skin van Huawei!

Android Pie met Huawei-skin
Uit de doos draait de Huawei P Smart 2019 op Android Pie, de negende versie van Google's mobiele besturingssysteem. Je kunt direct aan de slag met allerlei diensten van Google. Huawei heeft over Android heen de eigen EMUI-skin gelegd, die voor een strak interface en extra functies zorgt.

Camera's met AI
Op de achterzijde van de P Smart 2019 vind je twee camera's in verticale positie. Deze setup, bestaande uit een 13- en een 2-megapixelcamera, worden ondersteund door AI, ook wel kunstmatige intelligentie. AI zorgt bijvoorbeeld voor scène-herkenning en past hier automatisch de belichting op aan!

Ook kun je beide camera's gebruiken om met de scherptediepte te spelen. Hierbij kun je de achtergrond vervagen en het onderwerp scherp naar voren laten komen! Aan de voorzijde is de 8-megapixelfrontcamera te vinden, ideaal voor videobellen en het maken van selfies!

Groot display met langere beeldverhouding
De Huawei P Smart 2019 is dankzij het grote 6.21-inchdisplay een echte eyecatcher. Het scherm heeft een wat langwerpige beeldverhouding van 19,5:9 en is daarmee lekker breed in landscape modus. In combinatie met de hoge resolutie zorgt dit voor een fijne kijkervaring tijdens films, series en games!

Processor uit eigen stal
Binnenin de P Smart 2019 vinden we de Kirin 710-processor als kloppend hart. De processor is door Huawei zelf ontwikkeld en zorgt voor snelle prestaties en een goed energieverbruik. Hierdoor is dit toestel erg geschikt voor alledaagse apps als Whatsapp, Instagram of een simpele game!

Grote accu met microUSB-aansluiting
Om je toestel van stroom te voorzien heeft Huawei gekozen voor een 3400mAh-accu. Dit is een flinke capaciteit waarmee je een goede accuduur kunt verwachten. Bij gemiddeld gebruik kom je makkelijk de dag door, en misschien wel twee! Opladen gaat helaas via de redelijk ouderwetse microUSB-poort.

Extra geheugen of tweede simkaart
De Huawei P Smart 2019 heeft een zogenoemde hybride simkaartslot. Dit betekent dat er ruimte is voor een extra simkaart of een microSD-kaartje. Breid je graag het opslaggeheugen uit, of ben je liever bereikbaar op twee telefoonnummers tegelijk? De keuze is aan jou!

Tags: belsimpel
Huawei P S
Loading...