TEST: Forførende men FOR fed - Range Rover Evoque (2019)

Download

TEST: Forførende men FOR fed - Range Rover Evoque (2019)

Video Channel: Kuffert \u0026 Kørehandsker

Hvis bare den ville tage et par uger i selskab med Chris McDonald eller Anne Bech, så ville den være HELT perfekt! Men den nye Range Rover Evoque er desværre blevet for fed.
Range Rover Evoque startede tilbage i 2011 som en fashionstatement, men er nu en integreret medlem af den voksende Range Rover familie. Den nye Range Rover Evoque er blevet mere voksen og fornuftig, og det skal den have ros for – uden at den har tabt sin skarpe kant og unikke stil. Men desværre har englænderne glemt hvor gode de er til at lave biler i aluminium, og derfor er den nye Evoque tungere end storeborderen Range Rover Velar, og det er super ærgerligt.

Tags:
test for depression, test for autism, test for pregnancy, test for adhd, test for internet speed, test for love language, test for typing speed, test for career, test for personality, test for driving, test for color blind, test for iq, test for love, test for typing, test for wifi speed, test for broadband speed, test for enneagram, test for aptitude, test for theory, test for ping, TEST: Forf
Loading...